TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 02. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Veronika Slovakova

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 130
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133249.15 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5530 h 50 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Veronika Slovakova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Expreska STOB nebo osobní trenér

14. 09. 2011

Prosím vás o radu.

Zvažuji jestli se přihlásit do kurzu, který pořádá Expreska společně se STOBem.
Jako plus vidím
+ motivace skupiny
+ informace o výživě

Nevýhody
- pouze 1xtýdně


Nebo investovat do osobního trenéra (posilovny). Zde mi jde hlavně o časovou flexibilitu, protože kvůli škole mám mnohdy volné dopoledne a poledne. Mám tedy čas tehdy, kdy neprobíhají žádné lekce aerobiku... a večery jsem většinou ve škole.
Plus
+ motivace trenéra
+ časová flexibilita (možnost navštěvovat posilovnu několikrát týdně)

Nevýhoda
- peníze


Za prázdniny jsem prodělala několik osobních zklamání a proto zvažuji tyto alternativy. Potřebuji znovu nakopnout a dostat se do toho a až pak budu opět schopná cvičit i sama doma a být motivována (proto mi prosím nenavrhuje, že nejlevněji vyjde cvičit doma - sama to vím, ale dokopu se k tomu jen málokdy a mé výkony nejsou tak velké)
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 09. 2011 20:20
Expresku mohu doporučit, chodím do ní od června :-) Měsíční členství při roční smlouvě stojí 490,-, bez roční smlouvy 590,-. Platí se ještě jednorázový registrační poplatek 600,-. Pro mě je to zatím první cvičení, kam se mi daří chodit pravidelně 3-4x týdně :-) V rámci roční smlouvy je i pravidelné měření (vč. tuku) a vážení.
14. 09. 2011 20:19
Ono stejně hodně záleží na konkrétních lidech, na které kde narazíš a jak ti sednou. Já si trenéra zaplatila, ale spokojená jsem teda nebyla vůbec. A i v té expressce může být někdo nadaný pro práci s lidmi, kdo ti sedne a bude tě motivovat.
14. 09. 2011 19:43
Milá Veroniko
Doporučuji ti samozřejmě STOB - Expreska má i tu výhodu, že když si připlatíš - ted nevím přesně ale myslím 500,- kč za měsíc - info na www.expreska.cz - tak můžeš chodit do expresky třeba každý den a v jakoukoliv hodinu. To je výhoda expresek že jsou otevřeny každý den od rána do večera a vzhledem k tomu, že je to kruhový trénink, tak můžeš začít své kolo kdykoliv.Tak přeji mnoho úspěchů.
14. 09. 2011 12:02
jsem pro trenera,ale já jsem ten typ co taky cvičí doma ,ale kdysi jsem cvičila ve fitku pod dohledem trenera a zjistila jsem že jsem spoustu cviků dělala léta špatně a tím jsem si i ubližovala zdravotně.Trenér mě hodně nakopnul a to jsem potřebovala
14. 09. 2011 11:58
Myslím, že na stob kurzu bude asi motivace veliká.. já teda na žádném nebyla, ale z toho co píší ostatní je to jasné. A jak říká Ambiente, do posilky si pak můžeš zajít jen tak namotivovaná z předchozích lekcí se stobem!
14. 09. 2011 11:23
Pokud ti pomůže k motivaci to, že tě bude někdo honit, zkus se opravdu porozhlédnout po trenérovi a brát ty výdaje jako investici do sebe - pokud si ji můžeš aspoň trochu dovolit. A rozhlížej se, občas někde bývají i různé kurzy, tance, pilates, zumby a další hodiny i dopoledne. Zkus ještě zapátrat po netu! Já sama umím cvičit doma, ale moc dobře chápu, že spousta lidí se takhle nedonutí a že ti bude chybět ta podpora z druhé strany. A tu expresku si určitě přidej - budeš tam mít spřízněné duše;-)
14. 09. 2011 11:08
Ambiente děkuji za názor :) Potřebuji hodně motivovat a něčí podporu
14. 09. 2011 11:00
no a co kdybys udělala obojí: chodila 1x týdně do kurzu a přidala i k tomu aspoň jednou týdně cvičení jinde. osobního trenéra stejně nepotřebuješ - v lepších fitkách je obsluha, která ti cvičení ukáže, a sestavu cviků bys mohla získat na kurzu, ne?

Veronika Slovakova

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři